POROČNI GOVOR / GOVOR ZA POROKO


Poroka je najlepši korak, ki se lahko zgodi le dvema, ki eden do drugega čutita nekaj posebnega. Ko se partnerja odločita za to čarobno življenjsko prelomnico, je njuna zveza dozorela v medsebojno vez, ki ju bo povezovala celo življenje. Trenutki pred poroko so nadvse čarobni, saj je v zraku veliko pričakovanja, ljubezni in sreče. Partnerja sta pred poroko postavljena pred pravo pravcato preizkušnjo, saj je njun urnik natrpan do zadnje minutke." Vse mora biti popolno, nič ne sme iti narobe.. " so besede vsakega zaskrbljenega predporočnega para. Večkrat pa se zalomi, ko se je potrebno  gostom zahvaliti s primernim nagovorom, ali ko je potrebno nagovoriti starše, svate, priče s primernimi besedami, skratka, težko je sestaviti govor, ki bi bil zadosten vsej tej čarobni  izkušnji.


Ker se v EKIPI GOVORKO zavedamo, da  le pravilno sestavljene besede nosijo pravi pomen vsakega posebnega dogodka, nudimo pisanje POROČNIH GOVOROV, VERZOV, BESEDIL IN ZAHVAL  ZA POROKE.

POROČNE GOVORE, VERZE, BESEDILA IN ZAHVALE pišemo v naslednjih oblikah:

- GOVOR ZA FANTOVŠČINO,
- GOVOR ZA DEKLIŠČINO,
- GOVOR ZA PREPREKO "ŠRANGO",
- GOVOR NEVESTI,
- GOVOR ŽENINU,
- GOVOR STARŠEM,
- GOVOR GOSTOM (svati, priče, drugi),
- POROČNA ZAHVALA (namenjena svatom, družini in vsem zbranim),
- RAZNO

KER MORA BITI NA DAN POROKE  VSE POPOLNO IN NAPAKE NISO ZAŽELJENE, SE EKIPA GOVORKO TRUDI PISATI NAJLEPŠA BESEDILA, DA JE IZKUŠNJA NEPOZABNA IN  SPOMIN VEČEN.  

EKIPA GOVORKO, T: 040 435 094, E: info.spekter@gmail.com

KLIKNI TUKAJ ZA HITRO NAROČILO GOVORA

3 thoughts on “POROČNI GOVOR

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *