VAŠ SODELAVEC, SODELAVKA ODHAJA V POKOJ?

BI MU/JI RADI PRIPRAVILI PRESENEČENJE PRED ODHODOM V POKOJ?


V EKIPI GOVORKO nudimo pisanje govorov, verzov in zahval  za drage sodelavce in sodelavke pred odhodom v pokoj.


Sodelavcem in sodelavkam, ki vas zapuščajo pripravite dostojno slovo in "ODHOD" obeležite z zvrhanim košem sreče in veselja.

Sodelavcem in sodelavkam se pred odhodom v pokoj zahvalite s skromnimi besedami, ki jih v EKIPI GOVORKO zberemo in zapišemo za vas.

Skupaj v krogu sodelavcev in sodelavk, ki odhajajo v pokoj, skozi napisani  govor in besede prelistajte knjigo skupnih druženj in pripetljajev, ki ste jih delili med seboj.  Spominjali se boste skupnih začetkov in zanimivih pripetljajev, izkušnja bo zanimiva za vse - vas, ki boste darilo podarili in za slavljence, ki bodo darilo prejeli. Skupaj se nasmejite v krogu sodelavcev in sodelavk in proslavite ODHOD, kot nekaj pozitivnega.

Ker se v EKIPI GOVORKO zavedamo, da je vsak odhod nekaj posebnega, se bomo zavzeli za vsak primer posebej in skušali ustreči še tako zahtevnim potrebam, kajti naše vodilo je naslednje: LJUDJE SE RADI SPOMINJAMO LEPIH IN DOBRIH REČI, SLABE PA RADI KAJ HITRO ODMISLIMO. Zatorej, naj se vaši sodelavci in sodelavke zapomnijo  zadnjega slovesa in ljubezni, ki so jo bili deležni s strani obstoječega kolektiva.  

EKIPA GOVORKO, T: 040 435 094, E: info.spekter@gmail.com

KLIKNI TUKAJ ZA HITRO NAROČILO GOVORA

4 thoughts on “GOVOR ZA UPOKOJITEV

  1. prvič sem se znašla v tem, nisem pričakovala da mi bodo naredili zabavo, ujeli so me nepripravljeno, bilo je treba napisati nekaj hitro in srčno, Vam govorko.si je uspelo še celo estetsko dovršeno, da o vsebini ne govorimo. priporočam prilagodljivi, preprosti, dostopni… veliko uspehov še naprej!

  2. Bila sem skeptična, pozitivno ste me presenetili. Odlično je izpadlo, se opravičujem ker sem bila nekoliko previdna a nisem imela izkušenj na tem podrocju. IVANA Z.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *